Premii Jurnalism Cultural

Miscarea de Arta Contemporana din Portugalia


a decernat Premiile MAC 2009 pentru Arta si Cultura


Pictorul Romeo Niram a fost distins de Miscarea de Arta Contemporana din Portugalia cu Premiul MAC’ 2009 Dinamizare Culturala, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor de Arta si Cultura MAC 2009, care a avut loc pe data de 30 Iunie, la Lisabona.

Romeo Niram primind Premiul Mac Dinamizare Culturala

Romeo Niram primind Premiul Mac Dinamizare Culturala

Remarcand legatura fundamentala a lui Romeo Niram cu pictura, Alvaro Lobato de Faria, directorul Miscarii de Arta Contemporana din Lisabona, a evidentiat si numeroasele proiecte culturale initiate de Romeo Niram la Madrid si la Lisabona, de la literatura, la teatru, muzica si promovarea artistilor tineri.

Romeo Niram si Alvaro Lobato de Faria, dir. MAC

Romeo Niram si Alvaro Lobato de Faria, dir. coord. MAC

Artistul roman a fost distins si cu cel de al doilea premiu, pentru Revista de Arte Frumoase Niram Art, pe care a fundat-o la Madrid, si care a primit Premiul Mac Presa.

Eva Defeses si Zeferino Silva Dir MAC

Eva Defeses si Zeferino Silva Dir MAC

Eva Defeses, jurnalist cultural si directoarea Agentiei de Relatii Publice Defeses Fine Arts din Madrid a fost distinsa cu Premiul MAC Jurnalism Cultural si a primit,

Eva Defeses

Eva Defeses

in numele Agentiei Defeses Fine Arts si un al doilea premiu, Trofeul MAC Divulgare Culturala, pentru eforturile depuse de agentie in vederea promovarii artei si a artistilor contemporani in spatiul iberic.

Alte Premii pentru Revista Niram Art


2008

Decoration for Niram ArtDecoratie pentru Niram Art

2007

MAC 2007 Journalism Award for Niram Art

MAC 2007 Premiu Presa Scrisa: Niram Art

Reclame