Espacio Niram – Madrid

Espacio Niram: un loc dedicat culturii si artei romanesti in inima Madridului


Deschis  în capitala Spaniei de către artistul plastic român Romeo NiramEspacio Niram îşi propune să atragă publicul tânăr către arta contemporană.

Este vorba despre un local complex care oferă tinerilor nu numai posibilitatea de a petrece o noapte plina de mişcare prin facilităţile de bar și lounge, dar care, prin Galeria de Artă Nicole Blanco și decoraţia originală, realizată de un grup de artişti plastici, reuşeşte să atragă și să introducă tinerii în lumea culturii și a artei.

Espacio Niram este o continuare fizică a spaţiului virtual creat de revista Niram Art, fiind un proiect mai vechi al artistului plastic Romeo Niram.

Espacio Niram a devenit, în scurt timp de la deschidere (în septembrie anul trecut), un punct de întâlnire al intelectualilor români şi spanioli din Madrid, oferind un program de activităţi extrem de variate, săptămânal.

Espacio Niram organizează şi prezintă publicului spaniol o serie de activităţi culturale româneşti sau româno-spaniole, de la artă la muzică şi literatură, film şi teatru.

Espacio Niram Cafenea Literara

Espacio Niram Cafenea Literara

Espacio Niram - Galeria Nicole Blanco

Espacio Niram - Galeria Nicole Blanco

Espacio Niram Teatru

Espacio Niram Teatro

Espacio Niram Muzica

Espacio Niram Muzica

Espacio Niram TV

Espacio Niram TV

De-a lungul celor câteva luni de funcţionare, în Espacio Niram au fost invitaţi, fie in cadrul unor evenimente culturale, fie ca vizitatori,  o serie de oameni de cultură români:

Laurenţiu Damian, Matei Visniec, Cristian Mungiu, Doina Levintza, Ioan Es. Pop, Dan Caragea, Simion Doru Cristea, Stefan Mitroi

şi au fost promovaţi tineri artişti şi poeţi români:

Cristina Vlasin, Maria Chirila, Ioan Dan Tolgy, Daniel D. Marin, Ofelia Prodan, Claudiu Komartin, Ana Maria Popa, Constantin Popa.

Un proiect de Romeo Niram
Un proiect de Romeo Niram

Reclame

Un gând despre „Espacio Niram – Madrid

  1. Pingback: 6 luni « l-am luat deoparte si i-am spus

Comentariile nu sunt permise.