Lansarea cartii “Corrientes de pensamiento en la investigación psicosociológica y jurídica” de Livia Durac

“Corrientes de pensamiento en la investigación psicosociológica y jurídica” de Livia DuracEditura Niram Art anunta lansarea cartii “Corrientes de pensamiento en la investigación psicosociológica y jurídica” de Livia Durac. Lansarea va avea loc joi, 26 martie 2015, la orele 18.00, in Sala Naranja a Facultatii de Stiinte ale Informatiei, Universitatea Complutense din Madrid.

Deschiderea evenimentului va fi realizata de José Ignacio Población Bernardo, Vicedecan de Master si Doctorat- Facultatea de Stiinte ale Informatiei, José Antonio Jiménez de Las Heras, Vicedecan – Facultatea de Stiinte ale Informatiei, Universitatea Complutense din Madrid. Vor interveni: Fabianni Belemuski – scriitor si jurnalist, si autoarea, Livia Durac.

“Autoarea întreprinde un demers stiintific, îndeajuns argumentat, pentru a surprinde principalele repere ale domeniului, între care mentionam: elemente de sociologie româneasca; notiuni de sociologie juridica; prezentarea teoretica a metodelor de cercetare specifice domeniului; principalele teorii din zona psihologiei sociale, cu impact asupra comportamentului social; procesul de socializare; fenomenul deviantei etc.

“Corrientes de pensamiento en la investigación psicosociológica y jurídica” de Livia DuracÎn esenta, volumul „Curente de gândire în cercetarea psihosociologica si juridica” se încadreaza, cu succes, din punctul nostru de vedere, în seria lucrarilor menite sa raspunda unor aspecte privind desfasurarea sub bune auspicii a interactiunilor lumii sociale.” (Prof. univ. dr. George Poede)

Despre Livia Durac

Studii: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Litere (1998); Universitatea „Petre Andrei” din Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (2005); doctor în filosofie Magna cum laude (2008).

Activitate profesionala: profesor universitar doctor în cadrul Universitatii „Petre Livia DuracAndrei”, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Iasi (în prezent); membra în asociatii stiintifice profesionale: Asociatia Româna de Studii Semiotice (AROSS); International Association of Women Philosophers (IAWP), sub patronajul UNESCO; International Society of Intercommunication of New Ideas (ISINI); expert în detectarea microexpresiilor faciale prin utilizarea instrumentului de cercetare Facial Action Coding System (FACS – certificat de Paul Ekman Group).

Activitate stiintifica: autoare a 4 volume, publicate la edituri acreditate MEdC/CNCSIS, precum si a peste 30 de articole publicate în literatura de specialitate (ISI/Thompson si în volumele unor manifestari stiintifice internationale – Congrese si Conferinte); participant în colective de cercetare-dezvoltare în cadrul unor proiecte finantate de organisme nationale/internationale/mediu de afaceri.

Reclame