Prezentare in Cartagena a cartii “Michel Houellebecq, diálogos con Fabianni Belemuski”

Michel Houellebecq, Fabianni Belemuski

Michel Houellebecq, Fabianni Belemuski

La sfârșitul lunii aprilie 2014, a avut loc în Cartagena, Spania, prezentarea cărții Michel Houellebecq, dialoguri cu Fabianni Belemuski (Editura Niram Art, 2013), o conversație între scriitorul român Fabianni Belemuski și Michel Houllebecq.

Celebrul scriitor francez a fost prezent la evenimentul desfășurat la Casa del Libro (Casa Cărții) – cel mai mare lanț de librarii din Spania – alături de Fabianni Belemuski și artista catalană Rita Martorell, care i-a înmânat lui Houellebecq tabloul după care a fost realizată coperta cărții.

Volumul de dialoguri, un adevărat succes în Spania, a însemnat o revelație pentru fanii autorului unor bestselleruri precum Posibilitatea unei insule, Particulele elementare sau Harta și teritoriul, romanul câștigător al premiului Goncourt în 2010. Cartea este rezultatul conversațiilor purtate de cei doi în anul 2011, când Michel Houellebecq s-a aflat la Madrid, despre subiecte variate ca de exemplu dragoste, religie și mit, singurătate, scriitori preferați, etc.

 

Reclame