Arta şi fizică la Tel Aviv

Vineri, 25 Septembrie 2009, a avut loc la Biblioteca Municipala din Tel Aviv dezbaterea “Arta şi fizică” în cadrul căreia a fost prezentată şi seria de picturi “Brâncuşi E=mc2” a pictorului român Romeo Niram, de catre jurnalista Eva Defeses. Pornind de la cartea lui Leonard Shlain “Artă şi fizică” dezbaterea a continuat cu prezentarea operelor mai multor artişti care au găsit în ştiinţă cea mai puternică sursă de inspiraţie.

romeo Niram - Art Physics in Tel Aviv

Romeo Niram -"Brancusi E=mc2 ", Art Physics in Tel Aviv

Desfăşurată sub motto-ul “arta revoluţionară anticipează fizica vizionară” (L. Shlain), dezbaterea a ridicat semne de întrebare în legătura cu direcţia spre care se îndreaptă arta contemporană, având în vedere uniunea din ce in ce mai strânsă dintre artă şi ştiinţă. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia cultural-artistică “Noua viziune” din Tel Aviv.

Reclame

Un gând despre „Arta şi fizică la Tel Aviv

 1. Pictura lui Romeo Niram, prezentată la Tel Aviv

  Vineri, 25 septembrie 2009, la Biblioteca Municipală din Tel Aviv a avut loc dezbaterea “Artă şi fizică” , în cadrul căreia a fost prezentată şi seria de picturi “Brâncuşi E=mc2” a pictorului român Romeo Niram. Prezentarea a fost făcută de către jurnalista Eva Defeses.
  Pornind de la cartea lui Leonard Shlain, “Artă şi fizică” ,dezbaterea a continuat cu prezentarea operelor mai multor artişti care au găsit în ştiinţă cea mai puternică sursă de inspiraţie.
  Desfăşurată sub motto-ul “arta revoluţionară anticipează fizica vizionară” (L. Shlain), dezbaterea a pus în discuție direcţia spre care se îndreaptă arta contemporană, având în vedere uniunea din ce in ce mai strânsă dintre artă şi ştiinţă.
  Evenimentul a fost organizat de Asociaţia cultural-artistică “Noua viziune” din Tel Aviv.

  Optimal Media

Comentariile nu sunt permise.