Cântăreaţa Liv Peicanni reprezintă România în noul proiect Sony Music Spania

Liv Peicanni

Liv Peicanni

Cântăreaţa Liv Peicanni (Livia Felea) s-a născut în România, în 1984 şi locuieşte din 1994 la Madrid.

În luna august 2009, Liv Peicanni a fost aleasă de Jose Ramon Florez, producator Sony Music (şi al emisiunii Hijos de Babel, de la TV2) pentru un proiect internaţional. Producătorul are în pregătire un nou disc, care să cuprindă 10 voci feminine din diferite părţi ale lumii, având ca referinţă muzica populară, instrumentele tradiţionale sau orice alte particularităţi ale muzicii din ţările de origine ale participantelor. La sfârşitul lunii septembrie, se va începe lucrul, urmând ca în această iarnă să aibă loc primele concerte pe diferite scene din Madrid. În luna ianuarie, se prevede înregistrarea propriu-zisă a discului.

Cântăreaţa româncă Liv Peicanni va reprezenta nu numai România şi Spania, ci şi Europa, deoarece este singura participantă de pe continentul nostru. Liv va alege dintre câteva piese ale unor artiste de referinţă pentru muzica românească (ca de exemplu Maria Tănase, Anca Parghel, Aura Urziceanu, Maria Ciobanu, Maria Lătăreţu), care vor reprezenta punctul de plecare pentru producător.

Vocea cântăreţei românce este cunoscută spaniolilor de pe albumul  „Cafe del Mar 25 Aniversario”, al cunoscutului muzician şi producător Alejandro de Pinedo, album care a fost recompensat cu Discul de Platină. Unul dintre hiturile albumului a fost melodia interpretată de Liv Peicanni: „Sex on the Beach”.

Anul acesta, Liv a participat la muzicalul Speak Easy, al regizoarei Marinella Senatore.

Musical „Speak Easy”

Liv Peicanni a câştigat anul trecut Festivalul Internaţional de Muzică de la Saint Vicent, Italia.

Liv Peicanni

Liv Peicanni

Nef3rtiti Liv -Somewhere over the rainbow parte acapella

In 2006 si 2008, alături de celebrul grup Pimpinela, Liv Peicanni a cântat pe marile scene ale Spaniei, in cele 2 turnee spaniole ale grupului argentinian: Santander, A Coruña, Mallorca, Madrid, la faimoasa Sală JOY ESLAVA, etc.

Liv Peicanni si Pimpinela

Liv Peicanni si Pimpinela

Ca pregătire muzicală, Liv a luat lecţii de canto, muzică clasică, pop, jazz, gospel, fiind eleva profesorilor: Daniel Tecu, Volga Ecaterinaia, José Foronda (cunoscut solist al Radioteleviziunii Spaniole).  A cântat cu Madrid Gospel Project şi a câştigat Premiul Intâi la Festivalul de Muzică Religioasă de la Madrid,  în anul 2006.

Liv Peicanni este studentă la Arte Plastice, în cadrul Universităţii Complutense din Madrid, în ultimul an.

La începutul lunii septembrie, Liv va începe o serie de concerte în Espacio Niram din Madrid.

Reprezentare: Defeses Fine Arts PR Agency, Madrid

Liv Peicanni in Espacio Niram

Liv Peicanni Galerie foto.Reclame

Un gând despre „Cântăreaţa Liv Peicanni reprezintă România în noul proiect Sony Music Spania

  1. Ce poate fi mai inaltator si mai nobil decat o imbinare a culorilor cu muzica… O adevarata maretie! Si cand imbinarea este realizata de catre profesionisti, este extraordinar… Felicitarile mele sincere Livia, ma bucur ca existi si ca faci cinste poporului roman. Iti doresc sa ajungi pe cele mai inalte culmi ale muzicii! Mult succes!

Comentariile nu sunt permise.