RO-GE ART- GALERIE AUGSBURG

Nemţii spun că o galerie are nevoie de 7-8 ani pentru a-şi găsi propriul drum şi identitate. RO-GE ART Galerie este abia la început de perioadă, în martie 2009 sărbătorind un an de înfiinţare.

Principalul scop rămâne promovarea artei, prin expoziţii, contacte cu galerii din afara Germaniei, prin serate literare organizate periodic. Momentan, sunt la vedere lucrări de pictură şi grafica din Germania (5 autori), România (10 autori), America (1 autor) dar şi câteva lucrări de sculptură, România (2 autori).

Ioan Geier

Ioana Geier

Nota aparte faţă de celelalte galerii augsburgheze o constituie expoziţiile externe prin programul „Fără Frontiere”, iniţiat în august 2008, când, un grup de 4 pictori germani şi o suedeză au avut onoarea de a expune cu succes în România, respectiv Baia Mare şi Hunedoara. Urmează ca uşa să se deschidă şi invers, RO-GE ART Galerie pregatind pentru toamnă venirea câtorva plasticieni transilvaneni în Augsburg.

Sunt receptivă, deschisă, flexibilă la noi idei, propuneri, proiecte, schimburi pe linie de artă. Desigur, îndrăzneala mea uneori este mare, dar  oare nu  astfel mulţi autori ies din anonimat?!…

Să lăsam aşadar muchiile luminii, fie ele şi imperfecte, să ne atingă!

IOANA GEIER

Manager Ro-Ge Art Galerie

Reclame